Partners

Rabobank
Voor de derde keer op rij is Rabobank initiatiefnemer van de ‘’Lekker Wonen Beurs’’. Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort en je draagt bij aan een beter milieu. En er zijn meer momenten om te verduurzamen dan je denkt. Als je een huis koopt, bouwt of verbouwt. Maar ook als je je hypotheek aanpast. Bij Rabobank noemen we dit duurzame woonkansen. En wij helpen je ze te benutten.

Agem
Hét informatiepunt van de Achterhoek over energiebesparing en verduurzaming van de woning. 
Bij Agem Energieloket kun je terecht voor advies op het gebied van energiebesparing, duurzaam (ver)bouwen en financieringsmogelijkheden. Dit doen we vanuit onze onafhankelijke positie en zonder winstoogmerk. Bij ons krijg je het beste advies in jouw situatie! Wij geven een eerlijk antwoord op al jouw vragen. 

Gemeente Doetinchem
Lekker Wonen heeft alles te maken met fijn en lang in je huis kunnen blijven wonen. Een duurzaam huis is namelijk voorbereid op de toekomst en daar kun je jaren mee vooruit! Duurzaamheid betekent bijvoorbeeld energie besparen, maar ook schone energie opwekken. Dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee! Gemeente Doetinchem heeft de ambitie om in 2030 energieneutraal te zijn. U kunt aan die doelstelling bijdragen! Daarom werkt gemeente Doetinchem graag mee aan de Lekker Wonen Beurs.

Kruiswerk Achterhoek en Liemers
Kruiswerk Achterhoek en Liemers is dé onafhankelijke ledenvereniging van de Achterhoek en Liemers waar ruim 125.000 inwoners uit de Achterhoek en Liemers zijn aangesloten. Zij richt zich primair op aanvullende zorg en diensten om leden, jong en oud, te ondersteunen in zelfregie thuis. Kruiswerk is actief in de volgende gemeenten: Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doesburg, Duiven, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost-Gelre, Oude IJsselstreek, Voorst, Westervoort, Winterswijk, Zevenaar en Zutphen.

Zlimthuis
Zlimthuis biedt een compleet pakket aan advies en slimme oplossingen op het gebied van comfortabel, zelfstandig en veilig thuis wonen. Van inspiratie tot realisatie. Voor een gelukkig en zorgeloos leven waarin u zelf de touwtjes in eigen handen heeft en uw eigen woongeluk bepaalt. De oplossingen van Zlimthuis zijn gericht op het positief bijdragen van het leven en bewegingsvrijheid. Zowel nu, als in de toekomst.

Gemeente Montferland
Dagelijks werken we aan de gestelde ambitie om als gemeente Montferland in 2030 energieneutraal te zijn. De gemeente Montferland wil daarom graag een bijdrage leveren aan de Lekker Wonen Beurs. Als gemeente zien we namelijk de maatschappelijke opgave die voor ons ligt; het langer zelfstandig wonen én het verduurzamen van de huidige woningen. Het meedoen aan de Lekker Wonen Beurs, helpt ons om onze inwoners te informeren en te stimuleren om deze stappen te zetten. 

Gemeente Oude IJsselstreek
Oude IJsselstreek zet zich in voor duurzaamheid. Dat doen we niet alleen maar samen met onze bijna 40.000 inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Als iedereen een steentje bijdraagt komen we heel ver in onze ambitie om in 2030 een energie neutrale gemeente te zijn. Woningen en gebouwen duurzaam maken is daar een belangrijk deel van. Ook dat doen we niet alleen maar samen met het Agem Energieloket, Achterhoek Onderneemt Duurzaam en andere actieve partners.