Home

Praktische tips over zelfredzaamheid tijdens de virtuele Lekker Wonen Beurs 

Voor de derde keer op rij organiseerden initiatiefnemers Rabobank, de Gemeente Doetinchem en Agem samen met hun partners Kruiswerk Achterhoek en Liemers, Zlimthuis, gemeente Oude IJsselstreek en gemeente Montferland, op 7 november 2020 de Lekker Wonen Beurs. Tijdens deze virtuele beurs kregen geïnteresseerden concrete en bruikbare informatie, adviezen en tips op het gebied van woningverbetering. Zowel op het gebied van verduurzaming, maar ook over het veiliger of levensloopbestendig maken van jouw woning. 

Terugkijken webinars
Klik hier om de webinars terug te kijken

Digitale editie Lekker Wonen Beurs 

In 2018 bezochten 800 enthousiaste woningeigenaren de Lekker Wonen Beurs in Doetinchem. Ieder met één heldere missie: het vinden van manieren om van hun huis een nog fijner huis te maken. Dit jaar organiseerden we voor de eerste keer een digitale editie van de beurs. Kijkend naar de maatregelen rondom het coronavirus veilig voor jou en voor ons. De online beurs vond plaats op 7 november 2020.

Thema zelfredzaamheid

Nu we door de corona-uitbraak verplicht veel tijd in onze eigen woning hebben doorgebracht was het thema van 2020 actueler dan ooit: zelfredzaamheid.